Med et bredt utvalg av idretter er det mye å velge i mellom for studenter i Oslo. Kanskje har du drevet med en idrett som du vil gjenoppta eller kanskje vil du prøve noe helt nytt?

Gjennom studentidretten får du ukentlige treninger, deltakelse i konkurranse og stevner lokalt og nasjonalt, kanskje til og med internasjonalt.

BI Athletics anbefaler på det varmeste at en engasjerer seg i et sportslig utvalg i løpet av ens studietid. Det å drive med en idrett ved siden av et studie er en uvurderlig mulighet til å koble av fra lesing, opprettholde god fysisk helse og utvide sin sosiale krets.

Så vel som å oppleve tilhørighet vil du ved å velge den idretten som passer deg best, møte andre med felles interesser også utenfor ditt studentmiljø, knytte nye bånd og få kontakter som kan være verdifulle selv etter endt studie.

I starten av hvert semester rekrutterer vi. Her vil de ulike sportsutvalgene stille med stand og svare på det du måtte ha av spørsmål rundt et eventuelt medlemskap. Du finner også info og linker til de ulike sportsutvalgene under fanen ”Grupper”. Finn det du liker, ta kontakt og bli med!